sâmbătă, 15 noiembrie 2008

Vom reusi!

Noi, femeile din cadrul Organizatiei de Femei PSD Giurgiu, am conceput un program de masuri care contribuie la cresterea rolului politic al femeii prin consolidarea parteneriatului dintre femei si barbati in viata politica si sociala. De asemenea, ne-am propus pregatirea femeilor PSD pentru a face parte din structurile de conducere politica si administrativa.
Urmarim cresterea accesului femeilor la resurse alocate pe baza de proiecte, dorim ca la nivelul fiecarei organizatii judetene de femei sa existe persoane pregatite in domeniul elaborarii si managementului proiectelor, care sa acorde sprijin in elaborarea proiectelor, identificarea surselor de finantare si implementarea proiectelor.
Incurajam implicarea femeilor in toate nivelurile vietii politice si sociale, promovand in acelasi timp si dezvoltarea personala. Punem accentul in egala masura pe activitate politica, familie si dezvoltare personala.
Au nevoie de ajutorul nostru femeile foarte tinere care isi gasesc greu un loc de munca sau suporta tratamente discriminatorii la angajare; acestea sunt primele vizate in cazul restrangerilor de activitate sau in cazuri dramatice, sunt victime predilecte ale traficului de persoane si ale prostitutiei fortate.
De asemenea, femeile de peste 40 de ani care si-au pierdut statutul social si profesional (prin concedieri, greutati insurmontabile pentru gasirea unui nou loc de munca); acestea au conditii familiale impovaratoare (copii de intretinut, varstnici de ingrijit) sau venituri salariale precare.
Femeile cu handicap care se confrunta cu probleme specifice si in principal cu aceea a obtinerii unui loc de munca si a integrarii in viata sociala normala merita tot sprijinul din partea noastra.
Ne consideram o organizatie puternica si vom depune toate eforturile pentru a realiza ceea ce ne-am propus.

Organizatia de Femei PSD Giurgiu

Niciun comentariu: